Passa al contingut principal

Denúncia d'un Bigfoot

Finalment he anat a fer-me un estudi de la petjada, i efectivament tinc una petjada d’ànec perdut!!! Res que no es pugui corregir amb una plantilla però a partir d’aquí comencen els problemes, m’explico....

Sempre a estat una problema a l’hora de comprar calçat, ja sigui esportiu o de carrer, tinc un 47 de peu i mai he pogut anar a una botiga i dir...vull aquesta, més aviat he hagut de dir treu-me el que tinguis i ja triaré si puc. Ara amb la plantilla que m’ha fet el podòleg la cosa encara agafa un caire més catastròfic ja que la plantilla no entra, i si entra ja tinc que demanar el 48!!! Quan vaig sortir del podòleg amb les plantilles a la mà vaig anar corrents a comprar les noves bambes per córrer, ja que em va dir que si ho seguia fent amb les meves corria el risc de lesionar-me. Vaig anar a un centre comercial ja que vaig veure les Asics Trabuco amb un 40% de descompte, he de comprar Asics per recomanació del podòleg per la meva constitució de la planta dels peus. En definitiva que les 47 d’Asics em van petites, la plantilla no entra i no en tenen de més grans....caguen!!! Començo a tenir problemes!!!

Aquí no acaba tot, també he de comprar-me les botes d’alpinisme ja que les que tinc ja em van petites i em feien mal, doncs ja us podeu imaginar per on van els tirs, només en trobo fins al 46 i això que he trucat a les tendes més grans i especialitzades, és un autèntic calvari!!!

I jo em pregunto, perquè pebrots estem tant deixats de la mà de Déu tots els bigfoots? A dia d’avui és una vergonya que no tinguin números més grans de 46, tenint en compte que molta gent calça més gran. Em sembla d’una deixadesa important per part de les botigues no proveir de calçat més gran, i a més, et diuen que si el vols més gran l’han de demanar i l’has de pagar sense poder emprovar-te si et va bé, si parlem de 50 euros pot tenir un passi però quan parlem d’unes botes tècniques de 300 euros la cosa canvia...en definitiva, una vergonya.

Ara ja m’he quedat a gust, algú ho havia de dir!!!


Comentaris

  1. Quina putada tio que no hi hagi números! Jo també porto plantilles i el dia que me les van donar i les vaig posar a les trabuco el peu casi no m'hi cabia, crec que no es una bamba per dur plantilles (tot hi que jo les porto pq són les que tenia)
    Potser buscant per internet tronbes algo
    Sort!

    ResponElimina
  2. Caste, ja sabem com funciona el sistema, nomes hi ha en el mercat els productes mes fàcils de vendre i alhora de fer cales ràpidament, als que no entrin en aquest patrò econòmic que els donguin, i si volen quelcom que paguin per endevant.
    Es una llastima, però es el que hi ha, crec que al final podràs aconseguir el que necessites per poder gaudir de les teves aficions.
    SALUT I ENERGIA PER ELS BIGFOOTS

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Alpinisme al Cadí, Canal Ordiguer i Canal del Cristall

Ja feia temps que burxava al Sergi per anar a fer canals, era un compte pendent que teníem i que vam decidir de posar-s’hi el passat febrer. Últimament les meves cròniques arriben una mica tard, coses d’una vida ocupada i amb poc temps de marge per a poder asseure’s i impregnar les meves paraules de l’essència de les nostres vivències. La canal de l'Ordiguer és la 2 i la del Cristall la 1 Però anem al gra, s’havia de planificar una sortida interessant per una banda dissabte aniríem a fer la Canal de l’Ordiguer a la cara nord del Cadí i baixaríem per la Cristall, una de les grans clàssiques de les nostres contrades. El diumenge si les condicions eren bones teníem previst anar a fer una mica d’escalada en gel i una via ferrada, però el diumenge es va llevar amb llevantada en forma de neu intensa i el panorama a tot Catalunya era lamentable, per tant el diumenge van haver de suspendre totes les activitats i tornar a casa. La variant de la dreta és la que vam fer

Barretes o gels energètics?

Per començar que són i per a que serveixen aquests complements energètics, les barretes energètiques son un complement nutricional que proporciona a l'esportista les necessitats d'energia que tindrà durant un esforç intens i perllongat. Ajuda a disminuir la fatiga, a millorar el rendiment i a facilitar una recuperació més ràpida després de l'entrenament. El seu consum té moltes aventatges: Fàcils de portar i de fàcil digestió Molt riques en hidrats de carboni, el que permet recarregar ràpidament els dipòsits de glucògen (llegir article sobre els Hidrats de carboni. Contenen minerales i vitamines fonamentals per a l'organisme. Vitamines B1, B2 i B6, col·laboren a    l'assimilació dels hidrats de carboni per alliberar energía. La vitamina C, que té un efecte antioxidant, millora la recuperació i l'assimilació de ferro, fonamental per transportar  oxígen, des dels pulmons a tots els teixits, sobre tot als muscles. Aporten 350 i 500 caloríes per cada 100 grams,

El Besiberri Sud (3017m), el següent repte

La bogeria només ha fet que començar, queda un mes per iniciar l'assalt al Besiberri Sud a 3017m d'alçada en ple hivern, alpinisme invernal, preparar crampons i piolets i sobretot preparar-se a tope. El company d'aventura és el Soci, un paio amb un tou d'experiència al monte i que em guiarà en aquelles coses que francament domino bén poc, però l'aventura té aquest component d'incertesa que la fa tant atractiva. Ens esperen 1600 metres de desnivell positiu i altres 1600 negatius, unes 6 hores per fer cim i moltes il·lusions a la motxilla. Una inoportuna grip m'atura en la meva preparació física, espero solventar-la bén aviat i tornar a posar-me les piles per arribar en plena forma el dia H. Us penjo algunes fotografíes que agafo prestades de la pàgina de Pirineos3000 per a que veieu una mostra del que ens espera el proper 26 de febrer. La propera sessió de fotos serà la nostra si tenim sort!!!!