Passa al contingut principal

Projecte esportiu i solidari "Dóna'm ales"
Em fa una increïble emoció anunciar-vos això, tenir reptes i treballar per assolir-los és un dels objectius meus, però si a més li posem un toc de solidaritat envers als altres encara tens més motivacions per tirar endavant. Ja fa temps que segueixo a un esportista al que admiro justament per aquestes accions, es tracta d’Albert Giné un corredor de Roquetes que sempre que es proposa un repte l’acompanya d’una acció solidària. Sempre pensava que era una acció reservada als esportistes d’un cert nivell, que fer-ho amb esportistes del “montón” com és el meu cas seria potser massa pretensiós. Però després de donar-hi voltes i voltes no ho trobo gens pretensiós, més aviat el contrari, si tots els esportistes sigui quin sigui el seu nivell emprenguessin accions solidàries el mon seria un lloc molt millor i més solidari del que és, i més tenint en compte els temps que corren.
Després d’unes setmanes avisant, per fi arriba el projecte esportiu i solidari de Jo, esportista solidari, Explorant els Límits i Solucions Audiovisuals per a UNICEF, li hem posat el nom de Dóna’m ales, justament per a que la gent em doni les ales que necessito per assolir aquest projecte amb les seves ajudes, per petites que siguin.
El sistema que engeguem per recaptar diners per als Fons d’emergències d’UNICEF és el conegut Crowdfunding, el sistema de micro-finançament per web. Es tracta d’entrar a  http://www.lanzanos.com/caja/proyecto/3047/         on està allotjat el nostre projecte, i fer una simple donació, que pot ser des de 5 Euros fins el que un vulgui donar, a canvi es podran obtenir algunes recompenses. El projecte tindrà un mes per obtenir un mínim de capital, es podrà des de la pàgina seguir l’evolució de les donacions que no es fan efectives fins que s’arriba a el mínim sol·licitat en el temps marcat. O sigui, que si un fa una donació de 15 euros, sempre mitjançant pagament segur en línia per Pay-Pal, no li seran cobrats fins que no s’assoleixi la quantitat estipulada.
 
 
El crowdfunding és un mecanisme d'innovació social (és a dir, una manera d'organitzar la societat per combatre desafiaments comuns, en aquest cas el desafiament és les dificultats de finançament per part d'entitats financeres) que identifica una forma de finançar iniciatives partint de petites aportacions de persones compromeses amb una causa o amb un projecte originat per una altra persona. És a dir, una multitud (moltes persones) posant petites quantitats de diners perquè un projecte tiri endavant.
En la situació actual de manca de recursos de l'Administració Pública per contribuir al finançament d'entitats i organitzacions que defensen causes de contingut social i mediambiental, el crowdfunding esdevé una eina fonamental per a comprometre i mobilitzar les persones fent que aportin recursos propis a aquestes organitzacions.
En aquests moments estem en període de votació del projecte, tenim de arribar a 100 vots i podrem iniciar el període de recapta, entreu a l’enllaç http://www.lanzanos.com/caja/proyecto/3047/ i voteu per Dóna’m ales. I si no es molta molèstia podeu també enviar als vostres contactes el projecte i animar-los a participar-hi....tots sumem!
 
Recordeu que tenim obert al twitter el hashtag #donamales i #irunforchildren, podreu dir la vostra i seguir les evolucions del repte Dóna'm ales!
Seguiu també per Facebook a la pàgina facebook/explorantelslimits
Enllaç UNICEF: http://www.unicef.es/
 
 
 
 
 
 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Alpinisme al Cadí, Canal Ordiguer i Canal del Cristall

Ja feia temps que burxava al Sergi per anar a fer canals, era un compte pendent que teníem i que vam decidir de posar-s’hi el passat febrer. Últimament les meves cròniques arriben una mica tard, coses d’una vida ocupada i amb poc temps de marge per a poder asseure’s i impregnar les meves paraules de l’essència de les nostres vivències. La canal de l'Ordiguer és la 2 i la del Cristall la 1 Però anem al gra, s’havia de planificar una sortida interessant per una banda dissabte aniríem a fer la Canal de l’Ordiguer a la cara nord del Cadí i baixaríem per la Cristall, una de les grans clàssiques de les nostres contrades. El diumenge si les condicions eren bones teníem previst anar a fer una mica d’escalada en gel i una via ferrada, però el diumenge es va llevar amb llevantada en forma de neu intensa i el panorama a tot Catalunya era lamentable, per tant el diumenge van haver de suspendre totes les activitats i tornar a casa. La variant de la dreta és la que vam fer

Himàlaia, un somni fet realitat

Quant de temps sense escriure i quantes coses han passat! Durant tres anys es va gestar un somni, un d’aquells somnis que a tots els amants de la muntanya se’ns passa pel cap alguna vegada, viatjar al Himàlaia per recórrer els seus camins, la seva cultura i poder contemplar amb els propis ulls les muntanyes més altes de la Terra i la més alta, l’Everest. Cim de l'Everest El meu germà Víctor em va proposar celebrar els meu 40 anys fent aquest viatge, d’això ja fa tres anys i per suposat que la meva resposta va ser un SI rotund. I anant meditant sobre tot plegat vaig pensar que aprofitant el viatge podria fer una ascensió d’alguna muntanya, persegueixo un somni des de fa uns anys i aquest és poder algun dia a la meva vida escalar un dels gegants del planeta, per això m’aniria molt bé provar-me en alguna muntanya d’uns sis mil metres i d’aquesta manera veure com respon el meu cos a tanta alçada i comprovar si em podria ni solament plantejar-me la idea del gegant. Després de

Besiberri sur, crònica d'un fracàs mental

  Feia dues setmanes que tenia pendent escriure aquest article, de fet, el vaig escriure fins a quatre vegades i mai m’acabava d’agradar com quedava, possiblement era perquè l’escrivia de forma força visceral i no em convencia publicar-ho d’aquella manera. Aquest és el relat d’un cim no aconseguit, d’una frustració important ja que perseguia el 3.000 del Besiberri des de feia dos anys en hivernal i em vaig quedar a 2.967 metres d’alçada. No seria frustració si no hagués estat per un fracàs mental en tota regla, però francament el cim era possible i no vaig tenir l’empenta suficient per assolir-ho. Una retirada a temps és una victòria, això ja ho sé, però la sensació de buidor segueix present. Us deixo la crònica tal i com va quedar a la quarta intentona. “Decepció, frustració, tristesa..., son alguns dels sentiments que m’envaeixen després de quedar-me a poc més de 100 metres del cim del Besiberri Sur, afrontava amb molta il·lusió aquest cim en hivernal després d’avortar la seva esca