Passa al contingut principal

La família d'Explorant els límits creix cada dia mésEstic molt content de l’èxit que ha suposat aquests últims mesos al bloc, amb franquesa he de reconèixer que ni en somnis esperava un creixement tant gran de les visites i l’expansió mundial que estem tenint a cada dia que passa.
Fa molt poc temps celebràvem les 1000 visites al bloc, d’això fa tot just tres mesos i ara podem dir en veu alta que tenim unes 3800 visites, i que aquest últim mes hem registrat 1249 visites fins aquest moment.
Com a dades rellevants he de destacar que 690 visites han arribat mitjançant cercadors, superant a les entrades que es deriven directament dels enllaços que publico al Facebook que sumen un total de 565 entrades. El bloc té una puntuació bona i apareix en les primeres entrades de les cerques que realitzen els usuaris, cosa que em fa sentir especialment orgullós. Altres entrades es deriven del twitter, de mailing, d’entrades directes i d’altres blocs amics.
Pel que fa a països que visiten Explorant els Límits puc dir-se que tenim visites dels Estats Units; Regne Unit; Alemanya; Canadà; Iran; França; Hongria; Països Baixos; Ucraïna; Andorra; Polònia; Rússia; Eslovàquia; Bèlgica; Mèxic; Veneçuela; Noruega i Israel.  De Catalunya tenim visites de tot arreu del país i de l’Estat Espanyol tenim visites de Madrid, Santiago de Compostela; Vitoria; Bilbao; Pamplona; San Sebastià; Comunitat Valenciana; Saragossa; Córdoba; Sevilla; Conca; Ferrol; Murcia; Burgos; Logronyo..etc. Demostren aquestes dades que també desperten força interès alguns aspectes del nostre territori, molta gent entra al bloc buscant rutes per la zona per fer en BTT, per córrer o fer en família. Gent que entra per saber curses de muntanya i que busquen cròniques de les activitats que realitzo. El tema de les cròniques és una de les cerques estrella dels cercadors, jo personalment també llegeixo cròniques d’altra gent, és una eina molt útil quan vols tirar endavant un projecte ja que trobes les experiències de persones com tu i les sensacions que han tingut, cosa que et serveix molt per fer-te una idea del que et trobaràs.
En definitiva, que anem creixent i millorant cada dia que passa, Explorant els Límits ha deixat de ser un simple bloc d’experiències personals per ser una eina d’informació i d’utilitat per als usuaris de la xarxa, però segueix mantenint l’esperit que el va fer néixer, explicar, ser escoltat i ser compartit per a tothom.
Gràcies a tots per seguir essent fidels
Carles Castelló Coso   

Gràfica de creixement de les visites per mesos


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Alpinisme al Cadí, Canal Ordiguer i Canal del Cristall

Ja feia temps que burxava al Sergi per anar a fer canals, era un compte pendent que teníem i que vam decidir de posar-s’hi el passat febrer. Últimament les meves cròniques arriben una mica tard, coses d’una vida ocupada i amb poc temps de marge per a poder asseure’s i impregnar les meves paraules de l’essència de les nostres vivències. La canal de l'Ordiguer és la 2 i la del Cristall la 1 Però anem al gra, s’havia de planificar una sortida interessant per una banda dissabte aniríem a fer la Canal de l’Ordiguer a la cara nord del Cadí i baixaríem per la Cristall, una de les grans clàssiques de les nostres contrades. El diumenge si les condicions eren bones teníem previst anar a fer una mica d’escalada en gel i una via ferrada, però el diumenge es va llevar amb llevantada en forma de neu intensa i el panorama a tot Catalunya era lamentable, per tant el diumenge van haver de suspendre totes les activitats i tornar a casa. La variant de la dreta és la que vam fer

Himàlaia, un somni fet realitat

Quant de temps sense escriure i quantes coses han passat! Durant tres anys es va gestar un somni, un d’aquells somnis que a tots els amants de la muntanya se’ns passa pel cap alguna vegada, viatjar al Himàlaia per recórrer els seus camins, la seva cultura i poder contemplar amb els propis ulls les muntanyes més altes de la Terra i la més alta, l’Everest. Cim de l'Everest El meu germà Víctor em va proposar celebrar els meu 40 anys fent aquest viatge, d’això ja fa tres anys i per suposat que la meva resposta va ser un SI rotund. I anant meditant sobre tot plegat vaig pensar que aprofitant el viatge podria fer una ascensió d’alguna muntanya, persegueixo un somni des de fa uns anys i aquest és poder algun dia a la meva vida escalar un dels gegants del planeta, per això m’aniria molt bé provar-me en alguna muntanya d’uns sis mil metres i d’aquesta manera veure com respon el meu cos a tanta alçada i comprovar si em podria ni solament plantejar-me la idea del gegant. Després de

Besiberri sur, crònica d'un fracàs mental

  Feia dues setmanes que tenia pendent escriure aquest article, de fet, el vaig escriure fins a quatre vegades i mai m’acabava d’agradar com quedava, possiblement era perquè l’escrivia de forma força visceral i no em convencia publicar-ho d’aquella manera. Aquest és el relat d’un cim no aconseguit, d’una frustració important ja que perseguia el 3.000 del Besiberri des de feia dos anys en hivernal i em vaig quedar a 2.967 metres d’alçada. No seria frustració si no hagués estat per un fracàs mental en tota regla, però francament el cim era possible i no vaig tenir l’empenta suficient per assolir-ho. Una retirada a temps és una victòria, això ja ho sé, però la sensació de buidor segueix present. Us deixo la crònica tal i com va quedar a la quarta intentona. “Decepció, frustració, tristesa..., son alguns dels sentiments que m’envaeixen després de quedar-me a poc més de 100 metres del cim del Besiberri Sur, afrontava amb molta il·lusió aquest cim en hivernal després d’avortar la seva esca