Passa al contingut principal

La família d'Explorant els límits creix cada dia més



Estic molt content de l’èxit que ha suposat aquests últims mesos al bloc, amb franquesa he de reconèixer que ni en somnis esperava un creixement tant gran de les visites i l’expansió mundial que estem tenint a cada dia que passa.
Fa molt poc temps celebràvem les 1000 visites al bloc, d’això fa tot just tres mesos i ara podem dir en veu alta que tenim unes 3800 visites, i que aquest últim mes hem registrat 1249 visites fins aquest moment.
Com a dades rellevants he de destacar que 690 visites han arribat mitjançant cercadors, superant a les entrades que es deriven directament dels enllaços que publico al Facebook que sumen un total de 565 entrades. El bloc té una puntuació bona i apareix en les primeres entrades de les cerques que realitzen els usuaris, cosa que em fa sentir especialment orgullós. Altres entrades es deriven del twitter, de mailing, d’entrades directes i d’altres blocs amics.
Pel que fa a països que visiten Explorant els Límits puc dir-se que tenim visites dels Estats Units; Regne Unit; Alemanya; Canadà; Iran; França; Hongria; Països Baixos; Ucraïna; Andorra; Polònia; Rússia; Eslovàquia; Bèlgica; Mèxic; Veneçuela; Noruega i Israel.  De Catalunya tenim visites de tot arreu del país i de l’Estat Espanyol tenim visites de Madrid, Santiago de Compostela; Vitoria; Bilbao; Pamplona; San Sebastià; Comunitat Valenciana; Saragossa; Córdoba; Sevilla; Conca; Ferrol; Murcia; Burgos; Logronyo..etc. Demostren aquestes dades que també desperten força interès alguns aspectes del nostre territori, molta gent entra al bloc buscant rutes per la zona per fer en BTT, per córrer o fer en família. Gent que entra per saber curses de muntanya i que busquen cròniques de les activitats que realitzo. El tema de les cròniques és una de les cerques estrella dels cercadors, jo personalment també llegeixo cròniques d’altra gent, és una eina molt útil quan vols tirar endavant un projecte ja que trobes les experiències de persones com tu i les sensacions que han tingut, cosa que et serveix molt per fer-te una idea del que et trobaràs.
En definitiva, que anem creixent i millorant cada dia que passa, Explorant els Límits ha deixat de ser un simple bloc d’experiències personals per ser una eina d’informació i d’utilitat per als usuaris de la xarxa, però segueix mantenint l’esperit que el va fer néixer, explicar, ser escoltat i ser compartit per a tothom.
Gràcies a tots per seguir essent fidels
Carles Castelló Coso   

Gràfica de creixement de les visites per mesos


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Alpinisme al Cadí, Canal Ordiguer i Canal del Cristall

Ja feia temps que burxava al Sergi per anar a fer canals, era un compte pendent que teníem i que vam decidir de posar-s’hi el passat febrer. Últimament les meves cròniques arriben una mica tard, coses d’una vida ocupada i amb poc temps de marge per a poder asseure’s i impregnar les meves paraules de l’essència de les nostres vivències. La canal de l'Ordiguer és la 2 i la del Cristall la 1 Però anem al gra, s’havia de planificar una sortida interessant per una banda dissabte aniríem a fer la Canal de l’Ordiguer a la cara nord del Cadí i baixaríem per la Cristall, una de les grans clàssiques de les nostres contrades. El diumenge si les condicions eren bones teníem previst anar a fer una mica d’escalada en gel i una via ferrada, però el diumenge es va llevar amb llevantada en forma de neu intensa i el panorama a tot Catalunya era lamentable, per tant el diumenge van haver de suspendre totes les activitats i tornar a casa. La variant de la dreta és la que vam fer

Barretes o gels energètics?

Per començar que són i per a que serveixen aquests complements energètics, les barretes energètiques son un complement nutricional que proporciona a l'esportista les necessitats d'energia que tindrà durant un esforç intens i perllongat. Ajuda a disminuir la fatiga, a millorar el rendiment i a facilitar una recuperació més ràpida després de l'entrenament. El seu consum té moltes aventatges: Fàcils de portar i de fàcil digestió Molt riques en hidrats de carboni, el que permet recarregar ràpidament els dipòsits de glucògen (llegir article sobre els Hidrats de carboni. Contenen minerales i vitamines fonamentals per a l'organisme. Vitamines B1, B2 i B6, col·laboren a    l'assimilació dels hidrats de carboni per alliberar energía. La vitamina C, que té un efecte antioxidant, millora la recuperació i l'assimilació de ferro, fonamental per transportar  oxígen, des dels pulmons a tots els teixits, sobre tot als muscles. Aporten 350 i 500 caloríes per cada 100 grams,

El Besiberri Sud (3017m), el següent repte

La bogeria només ha fet que començar, queda un mes per iniciar l'assalt al Besiberri Sud a 3017m d'alçada en ple hivern, alpinisme invernal, preparar crampons i piolets i sobretot preparar-se a tope. El company d'aventura és el Soci, un paio amb un tou d'experiència al monte i que em guiarà en aquelles coses que francament domino bén poc, però l'aventura té aquest component d'incertesa que la fa tant atractiva. Ens esperen 1600 metres de desnivell positiu i altres 1600 negatius, unes 6 hores per fer cim i moltes il·lusions a la motxilla. Una inoportuna grip m'atura en la meva preparació física, espero solventar-la bén aviat i tornar a posar-me les piles per arribar en plena forma el dia H. Us penjo algunes fotografíes que agafo prestades de la pàgina de Pirineos3000 per a que veieu una mostra del que ens espera el proper 26 de febrer. La propera sessió de fotos serà la nostra si tenim sort!!!!