Passa al contingut principal

Albert Giné: 5a etapa Vallgorguina-Sant Feliu de Guíxols

77 quilòmetres de res, només de pensar-ho m'agafen calfreds, aquesta ha estat la 5a etapa de la volta a Catalunya corrents de l'Albert, una duríssima etapa per la calor inhumana que ha fet i pel desnivell. Cada dia que passa estic més convençut de que ho aconseguirà. Des d'aquí us animo a entrar al seu blog i deixar-hi el vostre comentari, doneu-li força i moral, en una prova com aquesta sempre es benvingut un missatge de suport.

Com sempre us deixo la seva crònica de l'etapa:

Tocat! però......a SANT FELIU DE GUIXOLS.

 

Avui ha sigut un dia duríssim: 10h 20 min, molt de desnivell, 77 km i una calor inhumana.
Primer de tot, he d'agrair la companyia del Xavi (corrent tota l'etapa) i l'Heura i la Berta (fent també d'assistència).
De bon matí ens hem trobat al càmping que estàvem i hem anat al lloc que em va recollir Tere ahir. Trotant trotant hem arribat a Calella i allí hem avituallat bé. Després, dirigint-nos cap a Blanes ens hem trobat en un petit problema: el riu Tordera. Només teníem dos opcions: nadar un ratet o donar mitja volta i fer un bucle. Com no estic per a regalar km, m'ha fet falta temps per treure'm les sabatilles i començar a nedar (ja vos ensenyaré algunes fotos que ha fet el Xavi). Ha estat tota una experiència, ja que l'aigua ens cobria del tot.
Una vegada a Blanes, hem tornat avituallar, eren les 11.00 del matí i Lorenzo ja apretava i fort. Tere ens ha acompanyat 10 km i s'ha begut casi tot el bidó que jo portava, ha pogut entendre com em sento quan arribo a un lloc per avituallar. En només esta distància m'ha dit:" Això, xiquet, és inhumà"
A Tossa de Mar ja no es podia soportar més i a les 14.00 hem parat a menjar un bon menú (portàvem 56km). A les 15.30 hem tornat a arrancar i ja fins a Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Alpinisme al Cadí, Canal Ordiguer i Canal del Cristall

Ja feia temps que burxava al Sergi per anar a fer canals, era un compte pendent que teníem i que vam decidir de posar-s’hi el passat febrer. Últimament les meves cròniques arriben una mica tard, coses d’una vida ocupada i amb poc temps de marge per a poder asseure’s i impregnar les meves paraules de l’essència de les nostres vivències. La canal de l'Ordiguer és la 2 i la del Cristall la 1 Però anem al gra, s’havia de planificar una sortida interessant per una banda dissabte aniríem a fer la Canal de l’Ordiguer a la cara nord del Cadí i baixaríem per la Cristall, una de les grans clàssiques de les nostres contrades. El diumenge si les condicions eren bones teníem previst anar a fer una mica d’escalada en gel i una via ferrada, però el diumenge es va llevar amb llevantada en forma de neu intensa i el panorama a tot Catalunya era lamentable, per tant el diumenge van haver de suspendre totes les activitats i tornar a casa. La variant de la dreta és la que vam fer

Barretes o gels energètics?

Per començar que són i per a que serveixen aquests complements energètics, les barretes energètiques son un complement nutricional que proporciona a l'esportista les necessitats d'energia que tindrà durant un esforç intens i perllongat. Ajuda a disminuir la fatiga, a millorar el rendiment i a facilitar una recuperació més ràpida després de l'entrenament. El seu consum té moltes aventatges: Fàcils de portar i de fàcil digestió Molt riques en hidrats de carboni, el que permet recarregar ràpidament els dipòsits de glucògen (llegir article sobre els Hidrats de carboni. Contenen minerales i vitamines fonamentals per a l'organisme. Vitamines B1, B2 i B6, col·laboren a    l'assimilació dels hidrats de carboni per alliberar energía. La vitamina C, que té un efecte antioxidant, millora la recuperació i l'assimilació de ferro, fonamental per transportar  oxígen, des dels pulmons a tots els teixits, sobre tot als muscles. Aporten 350 i 500 caloríes per cada 100 grams,

El Besiberri Sud (3017m), el següent repte

La bogeria només ha fet que començar, queda un mes per iniciar l'assalt al Besiberri Sud a 3017m d'alçada en ple hivern, alpinisme invernal, preparar crampons i piolets i sobretot preparar-se a tope. El company d'aventura és el Soci, un paio amb un tou d'experiència al monte i que em guiarà en aquelles coses que francament domino bén poc, però l'aventura té aquest component d'incertesa que la fa tant atractiva. Ens esperen 1600 metres de desnivell positiu i altres 1600 negatius, unes 6 hores per fer cim i moltes il·lusions a la motxilla. Una inoportuna grip m'atura en la meva preparació física, espero solventar-la bén aviat i tornar a posar-me les piles per arribar en plena forma el dia H. Us penjo algunes fotografíes que agafo prestades de la pàgina de Pirineos3000 per a que veieu una mostra del que ens espera el proper 26 de febrer. La propera sessió de fotos serà la nostra si tenim sort!!!!