Passa al contingut principal

Una petita ullada a les dades d'Explorant el Límits

A dia d’avui  em proposo fer un balanç de com està funcionant el bloc, tot s’ha de dir, aquest és un bloc modest i sense gaires pretensions, però està fet amb molta il·lusió i ganes de poder oferir a la gent articles i altres curiositats que us poden agradar.
Començaré per fer una ullada a les visites globals que el bloc a tingut fins ara.
Fins aquest moment tenim 627 visites al bloc, l’aventura s’iniciava el novembre del 2010, aquell mes les visites eren força modestes, no tenia el bloc donat d’alta als buscadors i no n’havia fet gens de promoció, les visites al bloc per mesos son les següents:

Novembre 2010 – 74 visites
Desembre 2010 – 200 visites
Gener 2011 – 353 visites

Com podeu veure em anat augmentant considerablement el nombre de visites al bloc i el que és més important, que un 62% d’aquestes visites repeteixen, o sigui, que els a captat algun interès per els continguts del bloc.

Com a dades curioses tenim els països de procedència dels visitants al bloc:

Espanya – 571 visites
Estats Units – 18 visites
Regne Unit – 14 visites
Països Baixos – 11 visites
República Txeca – 5 visites
Alemanya – 2 visites
Croàcia – 2 visites
Perú – 2 visites
Malàisia – 1 visita

Per sistemes operatius tenim les següents dades:

Windows – 475 (75%)
Mac- 65 (10%)
Iphone – 54 (8%)
Altres plataformes mòbils – 23 (3%)
Linux – 9 (1%)

Com s’ha accedit al bloc? Trobem dades força interessants i que ens demostren fins a quin punt les xarxes socials son una bona plataforma publicitària

Facebook s’emporta el 75% de les entrades
Buscadors s’emporten el 15%
Promoció via mailing el 5%
Altres el 5%

Que busquen la gent que arriba mitjançant buscadors?

La cerca més utilitzada es centra amb el trail running, la gent ha intentat cercar en un 65% plans d’entrenament per cuses de muntanya, en un 30% informació sobre curses de muntanya i un 5% restant cerquen imatges de trekking i trail running

Quins articles interessen més?

Aquí hi ha una mica de tot, sembla que interessa molt els articles relacionats amb rutes de trekking i trail running, així com galeries d’imatges sobre activitats que he realitzat.

Pel que fa a articles en format descàrrega o lectura mitjançant la pàgina d’Scribd tenim una tendència molt clara a temes de nutrició esportiva, en total s’han llegit 208 articles:

Guia d’alimentació i nutrició en l’esport – 52 lectures
Carros de Foc “trepitjant camins de foc” – 46 lectures
Entrenament controlant la FC – 41 lectures
Cavalls del Vent – 32 lectures
Exercici físic i asma – 20 lectures
Estiraments musculars – 17 lectures

Tot aquest rotllo de dades que us he deixat anar no busca res més que la curiositat i saber per a on van els gustos i les necessitats de la gent, d’aquesta manera m’ajuda a preparar nous continguts més adients al que vosaltres espereu del bloc.
Recordeu que teniu a la vostra disposició una bústia de suggeriments per al bloc, feu-me arribar tot allò que us pot interessar, o allò que no us agrada, la qüestió es mantenir un fil directe amb vosaltres.

Moltes gràcies a tots per seguir les meves tonteries, apa siau!

Comentaris

  1. Encara que no t'ho sembli jo vaig seguint el teu blog per que veig que t'ho estas currant molt. Ja et fare una proposta per tenir un blog profesional amb el teu propi domini.

    Salut!

    Banak

    http://www.ipon-scp.es

    ResponElimina
  2. Hola Banak, doncs faig el que puc, la veritat és que vaig començar com un divertimento simple però poc a poc vaig fent-ho més gran. Mola! Salut!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Alpinisme al Cadí, Canal Ordiguer i Canal del Cristall

Ja feia temps que burxava al Sergi per anar a fer canals, era un compte pendent que teníem i que vam decidir de posar-s’hi el passat febrer. Últimament les meves cròniques arriben una mica tard, coses d’una vida ocupada i amb poc temps de marge per a poder asseure’s i impregnar les meves paraules de l’essència de les nostres vivències. La canal de l'Ordiguer és la 2 i la del Cristall la 1 Però anem al gra, s’havia de planificar una sortida interessant per una banda dissabte aniríem a fer la Canal de l’Ordiguer a la cara nord del Cadí i baixaríem per la Cristall, una de les grans clàssiques de les nostres contrades. El diumenge si les condicions eren bones teníem previst anar a fer una mica d’escalada en gel i una via ferrada, però el diumenge es va llevar amb llevantada en forma de neu intensa i el panorama a tot Catalunya era lamentable, per tant el diumenge van haver de suspendre totes les activitats i tornar a casa. La variant de la dreta és la que vam fer

Barretes o gels energètics?

Per començar que són i per a que serveixen aquests complements energètics, les barretes energètiques son un complement nutricional que proporciona a l'esportista les necessitats d'energia que tindrà durant un esforç intens i perllongat. Ajuda a disminuir la fatiga, a millorar el rendiment i a facilitar una recuperació més ràpida després de l'entrenament. El seu consum té moltes aventatges: Fàcils de portar i de fàcil digestió Molt riques en hidrats de carboni, el que permet recarregar ràpidament els dipòsits de glucògen (llegir article sobre els Hidrats de carboni. Contenen minerales i vitamines fonamentals per a l'organisme. Vitamines B1, B2 i B6, col·laboren a    l'assimilació dels hidrats de carboni per alliberar energía. La vitamina C, que té un efecte antioxidant, millora la recuperació i l'assimilació de ferro, fonamental per transportar  oxígen, des dels pulmons a tots els teixits, sobre tot als muscles. Aporten 350 i 500 caloríes per cada 100 grams,

El Besiberri Sud (3017m), el següent repte

La bogeria només ha fet que començar, queda un mes per iniciar l'assalt al Besiberri Sud a 3017m d'alçada en ple hivern, alpinisme invernal, preparar crampons i piolets i sobretot preparar-se a tope. El company d'aventura és el Soci, un paio amb un tou d'experiència al monte i que em guiarà en aquelles coses que francament domino bén poc, però l'aventura té aquest component d'incertesa que la fa tant atractiva. Ens esperen 1600 metres de desnivell positiu i altres 1600 negatius, unes 6 hores per fer cim i moltes il·lusions a la motxilla. Una inoportuna grip m'atura en la meva preparació física, espero solventar-la bén aviat i tornar a posar-me les piles per arribar en plena forma el dia H. Us penjo algunes fotografíes que agafo prestades de la pàgina de Pirineos3000 per a que veieu una mostra del que ens espera el proper 26 de febrer. La propera sessió de fotos serà la nostra si tenim sort!!!!